1 noiembrie 2023

Cum folosim eficient voucherele de vacanță

Tichetele de vacanță sunt un bun prilej de a călători, de a ne cunoaște țara și bogățiile ei. Comorile ascunse pe care țara noastră le deține și așteaptă să fie descoperite, istoria și poveștile de mii de ani ce se lasă descoperite odată cu fiecare vizită a fiecărui turist ce pășește pe vestigiile istorice. E România, tărâmul binecuvântat de Dumnezeu, cu munți, ape și câmpii și unica Deltă din Europa.

Statul român a acordat angajaților din sistemul bugetar tichete de vacanță pentru ca românii să își cunoască țara. Iată cum puteți folosi tichetele de vacanță:

  1. Pe cont propriu:
  • beneficiezi de cazare și masă, te poți duce la orice hotel din România care acceptă plata cu vouchere de vacanță și cel mai important sunt acreditate de Ministerul Turismului.
  • NU puteți să achitați cu ele, transportul, bilete de intrare la obiective sau alte servicii turistice

      2. Printr-o agenție de turism:

  • Apelând la o agenție de turism îți poți lua un pachet complet de servicii turistice.
  • Ce poate conține un pachet de vacanță: minim cazare și masă, servicii extra: transport (avion, autocar, tren), intrările la obiectivele turistice, bilete la evenimente(operă, teatru, spectacole, Untold), intrările la Aquapark, etc.
  • Beneficiezi în plus de consiliere gratuită în alegerea vacanței
  • Ai alături de tine agentul tău de turism, un partener de călătorie virtual pe toată perioada vacanței

Sfatul nostru este să vă alegeți agentul de turism și să vă consultați în achiziționarea următoarei vacanței. Și nu uitați că aveți lângă voi un partener virtual pe toată perioada călătoriei.

Așteptăm să reîncepem activitatea și pregătim câteva pachete pentru curajoși. Tu, accepți provocarea?! Urmăriți-ne și vedeți ce pregătim în câteva zile alături de partenerii noștri!

PLANIFICAȚI-VĂ URMĂTOAREA CĂLĂTORIE CU
Tourismo

Circuite Populare