Servicii Tourismo

Pachetele propuse sunt create de noi și îmbină cunoașterea cu aventura. Descoperi noi locuri prin Tourismo Experiences, o categorie de vacanțe ce te vor face să trăiești adevărate experiențe de neuitat

Pentru că știm cât de important este timpul pentru tine, te invităm să îți achiziționezi biletul de avion online. Trimite-ne cererea ta și specifică dacă dorești bilet de avion sau pachet de vacanță și noi îți vom trimite oferta în cel mai scurt timp.

Tourismo este distribuitor autorizat CFR Călători.

Specifică în formularul de comandă bilet de tren și noi îți vom trimite biletele pe e-mail.

Biletele de autocar oferite de Tourismo sunt cheia călătoriilor fără griji și confortabile pentru clienții noștri. Având o vastă rețea de rute naționale și internaționale, Tourismo se angajează să ofere o experiență de călătorie de neuitat.

Tourismo este soluția ideală pentru cei care doresc un transfer rapid și de încredere între punctele cheie ale Deltei Dunării. Ambarcațiunile sunt adaptate pentru a naviga cursurile de apă ale Deltei, oferindu-vă astfel o modalitate sigură și confortabilă de a vă deplasa rapid dintr-un loc în altul.

Tourismo vă invită să descoperiți magia Deltei Dunării prin excursiile noastre special concepute pentru a vă revela frumusețea și misterul acestui ecosistem unic în Europa. Vă oferim excursii personalizate care vă permit să vă imersați în peisajele uimitoare și să observați fauna diversificată, de la coloniile de păsări la peștii rari.

Circuite Populare